Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

BIG BROTHERISSA 

NUKUTAAN HYVIN

BIG BROTHERISSA


NUKUTAAN HYVIN

big brotHErissa 

Nukutaan 

hyvin 

BIG BROTHER KAUTTA JÄLJELLÄ VIELÄ
00Päivää
00Tuntia
00Minuuttia

Finnlandia mukana vuoden 2021 Big Brotherissa! 

Uusi Big Brother –kausi on pärähtänyt käyntiin ja jälleen kerran joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä päätyy valvovan silmän alle asumaan. Kuka vie potin ja kenet häädetään ensimmäisenä? Vuoden 2021 Big Brother on täynnä räiskyviä persoonia, jotka pääsevät suorittamaan mitä erikoisempia päivätehtäviä, tutustumaan toisiinsa sekä tällä kertaa myös nukkumaan makeasti. 


Finnlandia on järjestänyt Big Brother –talon makuuhuoneeseen aivan poikkeuksellisen hyvät oltavat. Huikeilla ominaisuuksilla varustetut moottorisängyt ovat takaamassa jokaiselle asukkaalle sikeät yöunet. Valittavana on kaksi erilaista Tempolux-malliston moottorisänkyä. Pussijousitteisessa moottorisängyssä on vyöhykejousitetun joustinpatjan kovuudeksi valittu hard, joka sopii yleensä suomalaisten nukkujien makuun. Sängyn päällä on yöunia parantamassa vielä 5 cm paksuinen lateksipetauspatja. 

Toisen Tempolux-moottorisängyn patja puolestaan sisältää kehonlämmön mukaan muotoutuvaa viskoelastista vaahtomuovia, jonka ansiosta nukkuja saa hyvän asennon ja optimaalisen tuen keholleen. Sängyn kruunaa 5 cm paksuinen viskoelastinen petauspatja. 


Myös tyynybaari tarjoilee vain ergonomisesti miellyttäviä vaihtoehtoja pään alle. Tarjolla on niskaa tukeva perhostyyny sekä hikoilua estävä Premium-tyyny. Rottinkiset Bohemian-kaapit ja ällistyttävän pehmeät Pumpuli-matot viimeistelevät kokonaisuuden! 


Omaankin BB-katsomoosi löydät parhaat tuotteet Finnlandian valikoimasta. Lokoisat sohvat ja nojatuolit tarjoavat mahtavat puitteet lähetysten tuijotteluun. Ja mikäli asukkaiden ylelliset yöunet alkavat aiheuttaa kateuden tuntemuksia, voit napata omaankin makkariin priimaluokan moottorisängyn! 

Kaivahan popcornit esiin, sillä nyt kytätään, miten nukutaan! Big Brother -talossa olevat tuotteemmeTempolux moottorisänky

Tempolux-moottorisänky takaa laadukkaat unet vaativallekin nukkujalle. Monipuolisten säätöjen sekä kehon lämmön mukaan muotoutuvan patjan ansiosta uni on palauttavaa ja ergonomista. Moottorisänky on erinomainen valinta selkävaivoista, närästyksestä tai kuorsauksesta kärsivälle. Säätöjen avulla peti muuttuu myös kotoisaksi lukunurkkaukseksi, eikä viikonloppuna peiton alla nautittu aamiainenkaan ole koskaan maistunut paremmalta.Valitse kahdesta patja-vaihtoehdosta mieluisa

Pussijousitettu:

Pussijousitteisessa moottorisängyssä on sängyn alaosassa keskikova jousitus. Sängyn yläosan vyöhykejousitetun joustinpatjan kovuudeksi on valittu hard, joka sopii yleensä suomalaisten nukkujien makuun. Sängyn päällä on yöunia parantamassa vielä 5 cm paksuinen lateksipetauspatja. 


Viskoelastinen:
Viskoelastisen Tempolux-moottorisängyn patja puolestaan sisältää kehonlämmön mukaan muotoutuvaa viskoelastista vaahtomuovia, jonka ansiosta nukkuja saa hyvän asennon ja optimaalisen tuen keholleen. Sängyn kruunaa 5 cm paksuinen viskoelastinen petauspatja. 


Rentouttava uni on avain virkeään arkeen

Erilaisten säätöjen avulla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia selkä- ja niskavaivoihin, verenkiertoon, ruoansulatusongelmiin, hengitysvaikeuksiin, reumaan, turvotukseen sekä erilaisiin kiputiloihin. Siksi moottorisänky on kiistattomasti paras vaihtoehto. Tempolux-sängyssä on säätöjen lisäksi myös viskoelastinen patja, joka muotoutuu nukkujan kehon lämmön mukaan tarjoten aina oikean tuen kehon eri alueille.

Moottoroidun vuoteen hyödyt: Erilaisten säätöjen avulla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia selkä- ja niskavaivoihin, verenkiertoon, ruoansulatusongelmiin, hengitysvaikeuksiin, reumaan, turvotukseen sekä erilaisiin kiputiloihin. Siksi moottorisänky on kiistattomasti paras vaihtoehto. Tempolux-sängyssä on säätöjen lisäksi myös viskoelastinen patja, joka muotoutuu nukkujan kehon lämmön mukaan tarjoten aina oikean tuen kehon eri alueille.


Land 2,5-istuttava sohva


Kruunaa olohuoneesi elegantilla ja hillityllä Land-sohvalla, joka tuo ryhdikkyyttä olohuoneesi ilmeeseen! Tämän 2-istuttavan sohvan jämäkkä vaahtomuovitäyte ja muhkeat pehmusteet tekevät asennostasi mukavan ryhdikkään. Kiinteiden istuin- ja selkätyynyjen ansiosta vaihdat asentoa tyynyjen liikahtamatta mihinkään suuntaan. Valitse tukeva Land-sohva ja selkäsi kiittää!


Bohemian yöpöytä

Bohemian-yöpöytä on persoonallinen makuuhuoneen kaluste, joka sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Yöpöytä on aitoa, lakattua rottinkia, joten se on kevyt siirrellä ja kestää hyvin käyttöä. Pöydän kaappiosan sisällä on yksi rottinkinen hylly ja kaapin oven kätisyyden voi valita oikealle tai vasemmalle. Sirot jalat sekä persoonallinen ovenkahva antaa kalusteelle mielenkiintoisen ilmeen.


Montreal 3-istuttava


Kolmen istuttava Montreal-sohva on ilmeeltään kevyt ja kauniisti hehkuva. Retrohenkinen muotoilu ja mustat lenkkijalat antavat persoonallisen säväyksen sisutukseen kuin sisustukseen. 


Tämän pehmoisen ihanuuden voi helposti kuvitella boheemin kodin sydämeen, mutta se istuu luonnikkaasti myös modernin ja minimalistisesti ehostetun olohuoneen katseenvangitsijaksi. Hohtava ja eläväpintainen verhoilukangas on kestävää, samettimaisen pehmeää materiaalia, joka on helppo pitää siistinä. Lenkkijalkojen ansiosta siivouskin helpottuu, sillä sohvan alle mahtuu sujuvasti niin imuri kuin moppikin. Muhkeat istuin- ja selkänojatyynyt pitävät istujan asennon rennon ryhdikkäänä.


Pumpuli matto

Tämä matto on niin suloisen pehmeä, että tuntuu, kuin varpaat sukeltaisivat pumpuliin. Mikä olisikaan mukavampi tunne paljaiden jalkojen alla oman kodin lattialla? Pumpuli-matto on kudottu seitinohuesta langasta, joka tekee sen pinnasta ainutlaatuisen. Kauniit maanläheiset sävyt sopivat tämän päivän sisustukseen. Matossa on ko kaunista sävyä ja kolme täydellistä kokoa, joten voit hankkia ylellistä pehmeyttä vaikka kodin jokaiseen huoneeseen.

Bohemian rottinkikaappi

Bohemian-rottinkikaappi on persoonallinen säilytyskaluste ja se sopii erinomaisesti monenlaiseen sisustustyyliin sekä kaikkiin kodin huoneisiin. Aito, lakattu rottinki on materiaalina kevyt ja erittäin kestävä, joten se palvelee kodissasi pitkään. Kaapin sisällä on yksi rottinkinen hylly. Sirot jalat sekä persoonalliset ovenkahvat antavat kalusteelle mielenkiintoisen ilmeen.

Laurie nojatuoli


Kaunis ja skandinaavisen ajaton Laurie-lepotuoli tuo mukavuutta kotiin. Kauniisti muotoiltu nojatuoli on jämäkkä ja ryhdikäs istua sekä miellyttävä katsella. Kangasverhoilun kauniit yksityiskohdat sekä korkeat kapeat jalat tuovat tuoliin ilmettä ja keveyttä. Mukava nojatuoli on tärkeä kaluste ahkeralle kirjojen tai käsitöiden ystävälle. Se sopii erinomaisesti myös sohvaryhmän jatkeeksi tai vaikkapa lastenhuoneessa vietettyjen satuhetkien laskeutumisalustaksi.Basic peitto

Basic-peitto on kuohkea ja raikas peitto, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Edullinen peitto on hyvä hankinta myös vierashuoneeseen, varapeitoksi tai mökille. Miellyttävän pehmeä ja kevyt. Kangas 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteria. Täyte 100 % polyesteriontelokuitua. Konepesun kestävä.

Daunlux tyyny

Laadukas tyyny pysyy ryhdikkäänä pitkään tarjoten sopivassa suhteessa pehmeyttä ja tukea niskalle ja hartioille. Tyynyn materiaalit ovat allergiaystävällisiä ja hengittäviä. Tästä ei unikaveri enä

Delux viskoelastinen tyyny

Oikeanlaisen tyynyn kanssa yöunet maistuvat makeammilta!  


Ergonomisesti muotoiltu Delux-perhostyyny antaa ihanteellisen tuen niska-hartiaseudulle ja näin ollen rentouttaa lihaksia. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta tyyny soveltuu hyvin myös heille, jotka vaihtelevat nukkuma-asentoaan useasti yön aikana. Tämän tyynyn kanssa luonnistuu nukkuminen niin kyljellään, vatsallaan kuin selälläänkin! 


Tyynyn päällinen on helposti irrotettavissa ja pestävissä. Myös sisustyyny on vesipestävä. 


TAKAISIN YLÖS