Tilaa kätevästi kotisohvalta! Soita puhelinmyyntiimme: 020 1211222

Tuotteet

Mallisto ja vastuullisuus

Finnlandian mallistosta löytyy ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Löydät meiltä helposti tuotteet niin lapsiperheille, kotieläin talouksiin, innokkaalle sisustajalle tai vaikka ihan vaan Matti Meikäläiselle. 

Laaja valikoimamme koostuu pääasiassa trendikkäistä Skandinaavisista toimittajista, Neiser, Delux, Hjort Knudsen, Pohjanmaan Kaluste vain muutamia mainitaksemme. 

Finnlandia ottaa aina uuden tuotteen hankinnassa huomioon materiaalien alkuperän sekä haluaa aina toimia vastuullisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Suosimme mallistossa luonnonmateriaaleja, mikä on paitsi esteettinen myös eettisesti kestävä valinta. Kestävien arvojen lisäksi luonnonmateriaalien etuja ovat käyttömukavuus, hengittävyys, allergiaystävällisyys sekä tuotteiden tuntuma.

 

Takuu

Yleistakuu kaikille tuotteille kotikäytössä on kaksi vuotta. Useat valmistajamme myöntävät tuotteilleen jopa 25 vuoden rajoitetun takuun.

 

Tuotetiedot

Jos tuotteemme tuotetiedoista puuttuu jotakin oleellista tietoa, voit mainita siitä yhteydenottolomakkeen kautta, niin hoidamme asian kuntoon.

TAKAISIN YLÖS