Ruokaryhmät

Contrast

Ruokaryhmä 1+6

Zoom ruokapöytä 180 x 95 cm + 6 Contrast ruokatuolia HR1-kankaalla. Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen ruokaryhmä.Saatavana useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös pöydän koko 200 x 100 cm.

alk. 1995€

Kartano

Ruokaryhmä 1+6

Kartano ruokapöytä 180 x 95 cm + 6 Pinja pinnatuolia, väri musta / öljytty massiivitammi. Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen ruokaryhmä. Saatavana useilla eri värivaihtoehdoilla.

2295€

Pinja

Ruokaryhmä 1+4

Pinja ruokapöytä 110 cm pyöreä + 4 Pinja pinnatuolia, väri valkoinen / mdf. Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen ruokaryhmä. Tuolit valmiiksi kasattuina.

895€

Gustav

Ruokaryhmä 1+4

Gustav ruokapöytä 140 x 90 cm tammi / valkoinen mdf-levy + 4 Gustav ruokatuolia, massiivitammi / harmaa istuin. Päätyjatko myydään erikseen.

1195€

Stockholm

Ruokaryhmä 1+6

Stockholm ruokapöytä 180 x 90 + 6 Concept tuolia, musta tai valkoinen / massiivitammi.

795€

Gustav

Ruokaryhmä 1+6

Gustav ruokapöytä 180 x 90 cm tammi / valkoinen mdf-levy + 6 Gustav ruokatuolia, massiivitammi / harmaa istuin. Tuolit valmiiksi kasattuina.

1495€

Ruokatuolit

Kartano

Tuoli (valkoinen/harmaa)

Valkoinen runko / Matrix-kangas, väri harmaa. Pohjanmaan kalusteen tukevan Kartano tuolin voit yhdistää minkä tahansa pöydän kanssa. Puu- tai verhoiltu istuin. Useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna.

139€

Kartano

Tuoli (valkoinen/tammi)

Valkoinen runko / öljytty tammi. Pohjanmaan kalusteen tukevan Kartano tuolin voit yhdistää minkä tahansa pöydän kanssa. Puu- tai verhoiltu istuin. Useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi. Tuote valmiiksi kasattuna.

179€

Pinja

Pinnatuoli (valkoinen)

Huippulaadukas retrohenkinen Pohjanmaan kalusteen Pinja pinnatuoli, väri valkoinen koivu / mdf-istuin. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna.

129€

Pinja

Pinnatuoli (musta)

Huippulaadukas retrohenkinen Pohjanmaan kalusteen Pinja pinnatuoli, musta massiivitammi. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna.

189€

Concept

Tuoli (valkoinen)

Väri valkoinen / tammi.Tuolin muotoiltu kuppi-istuin antaa hyvän tuen selälle ja pehmustettu istuin takaa hyvän isuinmukavuuden. Saatavana myös valkoisella- tai mustalla metallijalalla.

69€

Concept

Tuoli (musta)

Väri musta  / tammi. Tuolin muotoiltu kuppi-istuin antaa hyvän tuen selälle ja pehmustettu istuin takaa hyvän isuinmukavuuden. Saatavana myös valkoisella- tai mustalla metallijalalla.

69€

Hovi

X-tuoli

Maalaisromanttisessa Hovi-sarjassa runkojen värinä on valkoinen. Tuoliin on valittavissa joko puuistuin tai kangasverhoiltu istuin. Useita värivaihtoehtoja. Hinta alkaen puuistuimella, väri valkoinen.

79€

Gustav

Tuoli

Tukeva ja tyylikäs ruokapöydän tuoli. Massiivitammi / harmaa istuin. Tuote valmiiksi kasattuna.

149€

Contrast

Tuoli

Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen Contrast-tuoli. Saatavana useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna. Hinta alkaen kankaisena.

alk. 245€

Leimu

Tuoli

Kevyt tuoli on valmistettu tukevasta kromatusta teräsrungosta ja päällinen on pehmeää, helposti puhdistettavaa keinonahkaa. Värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

59€

Ruokapöydät

Kartano

Ruokapöytä 180x95cm

Mitat: 180 x 95 cm. Musta / öljytty massiivitammi. Pohjanmaan kalusteen klassisen tyylikäs ja erittäin tukeva Kartano ruokapöytä. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi.

1195€

Kartano

Pöytä

Mitat: 180 x 95 cm. Väri valkoinen. Pohjanmaan kalusteen klassisen tyylikäs ja erittäin tukeva Kartano ruokapöytä. Saatavana useilla eri värivaihtoehdoilla. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi.

495€

Kartano

Pöytä

Mitat: 180 x 95 cm. Väri runko valkoinen / kansi öljytty, lakattu tai musta tammi. Pohjanmaan kalusteen klassisen tyylikäs ja erittäin tukeva Kartano ruokapöytä. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi.

995€

Nova

Pöytä

Mitat: 120 x 70 cm. Nova pöydän materiaali on maalattua mdf-levyä. Mattavalkoinen maalipinta ja kannen reunan urakevennys antavat edulliselle tuotteelle tyylikkään ja modernin vivahteen.

139€

Nova

Pöytä

Mitat: 170 x 90 cm. Nova pöydän materiaali on maalattua mdf-levyä. Mattavalkoinen maalipinta ja kannen reunan urakevennys antavat edulliselle tuotteelle tyylikkään ja modernin vivahteen.

169€

Stockholm

Pöytä

Mitat: 180 x 90 cm. Ruokapöydän jalat on valmistettu öljytystä massiivitammesta. Kansi on kestävää mdf-levyä.

395€

Stockholm

Pöytä (pyöreä)

Mitat: 110 cm. Ruokapöydän jalat on valmistettu öljytystä massiivitammesta. Kansi on kestävää mdf-levyä.

249€

Cubic

Pöytä

Mitat: 180 x 95 cm. Tukeva ja moderni ruokapöytä jossa helppohoitoinen ja iskuja kestävä valkoinen lasikansi. Pöydän runko on valmistettu mattamaalatusta mdf-levystä.

595€

Cubic

Pöytä

Mitat: 145 x 80 cm. Tukeva ja moderni ruokapöytä jossa helppohoitoinen ja iskuja kestävä valkoinen lasikansi. Pöydän runko on valmistettu mattamaalatusta mdf-levystä.

495€

Hovi

Pöytä

Mitat: 75 x 85 cm. Runkojen värinä valkoinen. Kansilevyn värivaihtoehtoina valkoinen, harmaa ja pähkinä. Hovi -tuoteperheen tuotteet valmistetaan kestävästä massiivikoivusta sekä kestävästä MDF-levystä. Tuotteissa yhdistyy perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus.
Saatavana useita eri kokoja.

149€

Gustav

Pöytä

Mitat: 140 x 90 cm. tammi / valkoinen mdf-kansi. Laadukas ja erittäin tukeva ruokapöytä.

645€

Gustav

Pöytä

Mitat: 180 x 90 cm. tammi / valkoinen mdf-kansi. Laadukas ja erittäin tukeva ruokapöytä. Kuvan päätyjatkot myydään erikseen, 129€ / kpl.

695€

Zoom

Pöytä 200x100cm

Mitat: 200 x 100 cm. Pohjanmaan kalusteen tukeva ja massiivinen Zoom ruokapöytä. Saatavana useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Hinta alkaen valkoisena.

alk. 695€

Zoom

Pöytä 180x95cm

Mitat: 180 x 95 cm. Pohjanmaan kalusteen tukeva ja massiivinen Zoom ruokapöytä. Saatavana useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Hinta alkaen valkoisena.

alk. 645€

Zoom

Pöytä 140x90cm

Mitat: 140 x 90 cm. Pohjanmaan kalusteen tukeva ja massiivinen Zoom ruokapöytä. Saatavana useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Hinta alkaen valkoisena.

alk. 595€

Pinja

Pöytä (pyöreä)

Mitat: 110 cm pyöreä. Valkoinen massiivikoivu / MDF kansi. Huippulaadukas Pohjanmaan Pinja ruokapöytä. 

395€