Ruokaryhmät

Contrast

Ruokaryhmä 1+6

Zoom ruokapöytä 180 x 95 cm + 6 Contrast ruokatuolia HR1-kankaalla. Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen ruokaryhmä.Saatavana useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös pöydän koko 200 x 100 cm.

Kartano

Ruokaryhmä 1+6

Kartano ruokapöytä 180 x 95 cm + 6 Pinja pinnatuolia, väri musta / öljytty massiivitammi. Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen ruokaryhmä. Saatavana useilla eri värivaihtoehdoilla.

Pinja

Ruokaryhmä 1+4

Pinja ruokapöytä 110 cm pyöreä + 4 Pinja pinnatuolia, väri valkoinen / mdf. Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen ruokaryhmä. Tuolit valmiiksi kasattuina.

Gustav

Ruokaryhmä 1+4

Gustav ruokapöytä 140 x 90 cm tammi / valkoinen mdf-levy + 4 Gustav ruokatuolia, massiivitammi / harmaa istuin. Päätyjatko myydään erikseen.

Stockholm

Ruokaryhmä 1+6

Stockholm ruokapöytä 180 x 90 + 6 Concept tuolia, musta tai valkoinen / massiivitammi.

Gustav

Ruokaryhmä 1+6

Gustav ruokapöytä 180 x 90 cm tammi / valkoinen mdf-levy + 6 Gustav ruokatuolia, massiivitammi / harmaa istuin. Tuolit valmiiksi kasattuina.

Ruokatuolit

Kartano

Tuoli (valkoinen/harmaa)

Valkoinen runko / Matrix-kangas, väri harmaa. Pohjanmaan kalusteen tukevan Kartano tuolin voit yhdistää minkä tahansa pöydän kanssa. Puu- tai verhoiltu istuin. Useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna.

Kartano

Tuoli (valkoinen/tammi)

Valkoinen runko / öljytty tammi. Pohjanmaan kalusteen tukevan Kartano tuolin voit yhdistää minkä tahansa pöydän kanssa. Puu- tai verhoiltu istuin. Useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi. Tuote valmiiksi kasattuna.

Pinja

Pinnatuoli (valkoinen)

Huippulaadukas retrohenkinen Pohjanmaan kalusteen Pinja pinnatuoli, väri valkoinen koivu / mdf-istuin. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna.

Pinja

Pinnatuoli (musta)

Huippulaadukas retrohenkinen Pohjanmaan kalusteen Pinja pinnatuoli, musta massiivitammi. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna.

Concept

Tuoli (valkoinen)

Väri valkoinen / tammi.Tuolin muotoiltu kuppi-istuin antaa hyvän tuen selälle ja pehmustettu istuin takaa hyvän isuinmukavuuden. Saatavana myös valkoisella- tai mustalla metallijalalla.

Concept

Tuoli (musta)

Väri musta  / tammi. Tuolin muotoiltu kuppi-istuin antaa hyvän tuen selälle ja pehmustettu istuin takaa hyvän isuinmukavuuden. Saatavana myös valkoisella- tai mustalla metallijalalla.

Hovi

X-tuoli

Maalaisromanttisessa Hovi-sarjassa runkojen värinä on valkoinen. Tuoliin on valittavissa joko puuistuin tai kangasverhoiltu istuin. Useita värivaihtoehtoja. Hinta alkaen puuistuimella, väri valkoinen.

Gustav

Tuoli

Tukeva ja tyylikäs ruokapöydän tuoli. Massiivitammi / harmaa istuin. Tuote valmiiksi kasattuna.

Contrast

Tuoli

Huippulaadukas Pohjanmaan kalusteen Contrast-tuoli. Saatavana useita eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Tuote valmiiksi kasattuna. Hinta alkaen kankaisena.

Leimu

Tuoli

Kevyt tuoli on valmistettu tukevasta kromatusta teräsrungosta ja päällinen on pehmeää, helposti puhdistettavaa keinonahkaa. Värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

Ruokapöydät

Kartano

Ruokapöytä 180x95cm

Mitat: 180 x 95 cm. Musta / öljytty massiivitammi. Pohjanmaan kalusteen klassisen tyylikäs ja erittäin tukeva Kartano ruokapöytä. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi.

Kartano

Pöytä

Mitat: 180 x 95 cm. Väri valkoinen. Pohjanmaan kalusteen klassisen tyylikäs ja erittäin tukeva Kartano ruokapöytä. Saatavana useilla eri värivaihtoehdoilla. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi.

Kartano

Pöytä

Mitat: 180 x 95 cm. Väri runko valkoinen / kansi öljytty, lakattu tai musta tammi. Pohjanmaan kalusteen klassisen tyylikäs ja erittäin tukeva Kartano ruokapöytä. Saatavana myös kokonaan öljytty, lakattu tai musta tammi.

Nova

Pöytä

Mitat: 120 x 70 cm. Nova pöydän materiaali on maalattua mdf-levyä. Mattavalkoinen maalipinta ja kannen reunan urakevennys antavat edulliselle tuotteelle tyylikkään ja modernin vivahteen.

Nova

Pöytä

Mitat: 170 x 90 cm. Nova pöydän materiaali on maalattua mdf-levyä. Mattavalkoinen maalipinta ja kannen reunan urakevennys antavat edulliselle tuotteelle tyylikkään ja modernin vivahteen.

Stockholm

Pöytä

Mitat: 180 x 90 cm. Ruokapöydän jalat on valmistettu öljytystä massiivitammesta. Kansi on kestävää mdf-levyä.

Stockholm

Pöytä (pyöreä)

Mitat: 110 cm. Ruokapöydän jalat on valmistettu öljytystä massiivitammesta. Kansi on kestävää mdf-levyä.

Cubic

Pöytä

Mitat: 180 x 95 cm. Tukeva ja moderni ruokapöytä jossa helppohoitoinen ja iskuja kestävä valkoinen lasikansi. Pöydän runko on valmistettu mattamaalatusta mdf-levystä.

Cubic

Pöytä

Mitat: 145 x 80 cm. Tukeva ja moderni ruokapöytä jossa helppohoitoinen ja iskuja kestävä valkoinen lasikansi. Pöydän runko on valmistettu mattamaalatusta mdf-levystä.

Hovi

Pöytä

Mitat: 75 x 85 cm. Runkojen värinä valkoinen. Kansilevyn värivaihtoehtoina valkoinen, harmaa ja pähkinä. Hovi -tuoteperheen tuotteet valmistetaan kestävästä massiivikoivusta sekä kestävästä MDF-levystä. Tuotteissa yhdistyy perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus.
Saatavana useita eri kokoja.

Gustav

Pöytä

Mitat: 140 x 90 cm. tammi / valkoinen mdf-kansi. Laadukas ja erittäin tukeva ruokapöytä.

Gustav

Pöytä

Mitat: 180 x 90 cm. tammi / valkoinen mdf-kansi. Laadukas ja erittäin tukeva ruokapöytä. Kuvan päätyjatkot myydään erikseen, 129€ / kpl.

Zoom

Pöytä 200x100cm

Mitat: 200 x 100 cm. Pohjanmaan kalusteen tukeva ja massiivinen Zoom ruokapöytä. Saatavana useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Hinta alkaen valkoisena.

Zoom

Pöytä 180x95cm

Mitat: 180 x 95 cm. Pohjanmaan kalusteen tukeva ja massiivinen Zoom ruokapöytä. Saatavana useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Hinta alkaen valkoisena.

Zoom

Pöytä 140x90cm

Mitat: 140 x 90 cm. Pohjanmaan kalusteen tukeva ja massiivinen Zoom ruokapöytä. Saatavana useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Hinta alkaen valkoisena.

Pinja

Pöytä (pyöreä)

Mitat: 110 cm pyöreä. Valkoinen massiivikoivu / MDF kansi. Huippulaadukas Pohjanmaan Pinja ruokapöytä.