Finnlandia Kalustemaailma - ajaton trendiratkaisu sinulle, joka arvostat skandinaavista sisustustyyliä

Finnlandia Kalustemaailma on uusi skandinaavinen sisustusmaailma sinulle, joka olet kiinnostunut uusimmista skandinaavista sisustusratkaisuista ja -trendeistä. Skandinaavinen mallistomme perustuu selkeyteen, luonnonmateriaaleihin kuten puuhun, puuvillaan ja pellavaan sekä vaaleisiin sävyihin, joihin on ihana yhdistellä murrettuja värejä. Valaisin- ja mattovalikoimissamme olemme panostaneet näyttävyyteen ja trendikkyyteen. Valikoimastamme löydät esimerkiksi huippusuositut sisustuslehdistä ja televisiostakin tutut Saana ja Olli sekä Ivana Helsinki -sisustusmatot.

Finnlandian liikeidea tiivistyy kahteen asiaan: mallistomme on aina freesi ja se taipuu juuri sinun tarpeisiisi. Mallistomme on ajan hermolla tuoden uusimmat trendit ja mallit helposti ulottuvillesi. Yksilöllinen sinulle räätälöity huonekalu tai sisustuskokonaisuus takaa kestävän ajattoman ratkaisun pitkäksi aikaa.

Finnlandia Kalustemaailma laajenee keväällä kahdella uudella sisustuksen ja huonekalujen erikoisliikkeellä pääkaupunkiseudulle. Huhtikuussa avasimme uuden liikkeen Helsingissä Lanternan kauppakeskukseen ja toukokuun alussa avaamme uuden liikkeen Vantaan Porttipuistoon. Palvelemme sinua jatkossa myös aiemmin tutuilla kauppapaikoilla Vantaalla Petikossa, Raisiossa Kuninkojalla sekä Lempäälän Ideaparkissa.

Tervetuloa inspiroitumaan ja ihastumaan Finnlandia-liikkeisiin!