Tilaa kätevästi kotisohvalta! Soita puhelinmyyntiimme: 0201211222

Kuljetuspalvelut


Finnlandiasta saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoonlaiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden poisviennin. Kuljetuspalvelulla varmistat helposti, että saat huonekalut kotiisi ehjänä sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi saat myös helposti vanhat kalusteet pois.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KESKUSVARASTOLTA

Nouto myymälästä

Voit valita tuotteille noudon lähimmästä Finnlandia-myymälästä. Huomaathan, että palvelu ei ole valittavissa kaikille suurikokoisille tuotteille myymälöiden rajallisen varastotilan takia. Säilytämme tilauksia maksutta 3 vuorokauden ajan.
Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina keskusvarastolta ja toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon riippuen onko kyseessä keskusvarasto- tai toimitusmyyntituote. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio. Myymälästä lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tilaus noudettavissa.

Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat

Otathan mukaasi tilausvahvistuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Tulosta ja täytä valtakirja toisen henkilön noutaessa tilauksen. Kelpuutamme myös vapaamuotoisen valtakirjan, jossa on vastaavat tiedot.

Nouto keskusvarastolta

Voit valita tuotteille myös noudon Mäntsälässä sijaitsevalta keskusvarastolta.

Mäntsälän logistiikkakeskus:
Gneissitie 1, 04600 Mäntsälä

Avoinna arkisin klo 10-20
Noudot ovelta 10

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina keskusvarastolta ja toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon riippuen onko kyseessä keskusvarasto- tai toimitusmyyntituote. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio. Keskusvarastolta lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tilaus noudettavissa.

Otathan mukaasi tilausvahvistuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Tulosta ja täytä valtakirja toisen henkilön noutaessa tilauksen. Kelpuutamme myös vapaamuotoisen valtakirjan, jossa on vastaavat tiedot.

KULJETUS MATKAHUOLLON NOUTOPISTEESEEN

Bussipaketti (Matkahuolto)

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Lähellä-paketti (Matkahuolto)

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Kotijakelu (Matkahuolto)

Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa lähetyksestä ja jaetaan vastaanottajalle kotiin (kotiovelle) jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Paketti jaetaan vastaanottajalle ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Matkahuollon kotijakelu on edullinen tapa saada tuotteet suoraan kotiin. Kotijakelu on tarjolla isolle osalle Finnlandian valikoimaa, mutta tällä hetkellä tilauksella/lähetyksellä voi olla korkeintaan kaksi tuotetta.

KULJETUS KOTIIN

Posti (Kotipaketti)

Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys - tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.
Kierrätyspalvelua ei ole saatavilla Kotipaketti muotoiseen toimitukseen.

Huom.! Kaupan peruutus- ja palautustilanteissa asiakkaan tulee palauttaa kotipakettina toimitetut tuotteet lähimpään Finnlandia myymälään tai Postin täyden palvelun toimipisteeseen.

Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Hakonen Kotijakelu (pihaan/kadunvarteen)

Kotijakelu koko Suomeen samalla edullisella hinnalla. Hinta sisältää toimituksen pihaan/kadunvarteen. Hakonen sopii kanssasi toimitusajan vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta terminaaliin. Tässä kohtaa sovitaan 6 h aikaikkuna.
Saat päivää ennen toimitusta toimitusajan tekstiviestitse n. 2h tarkkuudella. Saat viestissä myös seurantalinkin, josta pääset tarkastelemaan tilauksen etenemistä.

Kuljettaja soittaa sinulle n. puoli tuntia ennen saapumista. Toimituksen yhteydessä kuljettaja käy kanssasi läpi tuotteiden kollien määrän ja kunnon ennen rahtikirjan kuittausta.

HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Hakonen Kotijakelu (sis. tuotteiden sisäänkannon)

Kotijakelu koko Suomeen samalla edullisella hinnalla. Tämä toimitustapa sisältää tuotteiden kannon sisälle. Haja-asutusalueilla palvelun toteutuminen saattaa tuotteesta riippuen vaatia asiakkaalta avustusta, koska jakelu hoidetaan yhden henkilön voimin. Palvelu sisältää tilauksen toimittamisen sisään asiakkaan osoittamaan paikkaan. Asiakkaan tulee huolehtia kulkureittien esteettömyydestä mm. taulut, puhtaat matot, lipastot. Työturvallisuussyistä kuljettajat käyttävät turvakenkiä toimituksen aikana.

Hakonen sopii kanssasi toimitusajan vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta terminaaliin. Tässä kohtaa sovitaan 6 h aikaikkuna.
Saat päivää ennen toimitusta toimitusajan tekstiviestitse n. 2h tarkkuudella. Saat viestissä myös seurantalinkin, josta pääset tarkastelemaan tilauksen etenemistä.

Kuljettaja soittaa sinulle n. puoli tuntia ennen saapumista. Toimituksen yhteydessä kuljettaja käy kanssasi läpi tuotteiden kollien määrän ja kunnon ennen rahtikirjan kuittausta.

TOIMITUSHINNAN MÄÄRÄYTYMINEN

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko suoraan kotiin tai noutamalla itse keskusvarastoltamme. Myymälässä tehdyissä kaupoissa myös toimituksen hinta määräytyy asiakkaan postinumeron mukaan. Toimitamme tuotteet kaikkialle Manner-Suomeen. Mikäli toimitus ei ole postinumeroalueellesi mahdollista, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit tarkistaa käytettävissäsi olevat toimitustavat ao. taulukosta. Peräkärryn saatavuus kannattaa vielä varmistaa lähimmästä myymälästäsi.

TOIMITUSAIKA

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 2-7 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Mikäli kyseessä on tilaustuote, tilausvahvistuksessa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Kuljetusliike sopii kanssasi tarkemman toimituspäivän ja -ajan.

TAVARAN VASTAANOTTAMINEN

Toimitusta vastaanotettaessa asiakkaan tulee tarkistaa, ettei lähetys ole vaurioitunut ja että pakkausten määrä täsmää lähetteen kanssa. Pakkausvaurioista tai puutteista tulee kirjoittaa varauma kuljetusyhtiön rahtikirjaan. Rikkoutuneista tai puutteellisista lähetyksistä tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluun. Ilmoitus on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelu sopii puutteellisten tai virheellisten tuotteiden korvaamisesta tapauskohtaisesti.

PERÄKÄRRYN ILMAINEN LAINAAMINEN

Useista myymälöistämme on saatavilla peräkärryn vuokraus ostosten kuljettamista varten. Peräkärry löytyy alla olevista myymälöistämme. Ajantasainen saatavuus kannattaa kuitenkin aina varmistaa ensin myymälästä.

Raisio
Itäniityntie 14, 21280 Raisio
0201 211 180
Palvelemme ark. 10-19, la 10-18 ja su 12-18

TAKAISIN YLÖS