Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

Maksutavat

Rahoituksella saat ostoksillesi sinulle sopivan määrän maksuaikaa. Voit maksaa myös verkkopankkitunnuksilla, debit- ja creditkorteilla tai ottaa laskun. Voit tehdä haluamasi maksutapavalinnan, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin. Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää.


Myymälöissämme voit valita maksutavaksi myös Nordea Tuohi erämaksun sekä maksaa käteisellä. Kelan tai kunnan myöntämä yksilöity ja henkilökohtainen maksusitoumus käy maksutapana myymälöissämme.


 

VERKKOKAUPPA


Alennuskoodit: Verkkokaupassa on käytössä ajoittain erilaisia alennuskoodeja kampanjakäyttöön. Koodit ovat kertakäyttöisiä eikä eri koodeja voi yhdistää samaan tilaukseenVerkkopankkimaksu


Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: LähiTapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken. Debit-korttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. Finnlandia ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. 


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7


Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com


Luottokorttimaksu


Finnlandia -verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla. Luottokorttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. Finnlandia ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. Luottokorttimaksun yhteydessä pakollisia tietoja ovat luottokortin numero, tarkistenumero ja voimassaoloaika.


Visa ja Mastercard -korteissa tarkistenumero on numerosarjan kolme (3) viimeistä numeroa kortin kääntöpuolelta. Debit-korteissa tarkistenumero löytyy yleensä kortin kääntöpuolelta debetkorttinumeron jälkeen.


Käsittelyn nopeuttamiseksi luottokorttia veloitetaan heti tilauksen yhteydessä.


Walley - Lasku ja erämasku


Joustoa maksuaikaan Finnlandia laskulla tai verkkoerämaksulla


Finnlandia lasku ja verkkoerämaksu antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Maksuerä- tai kertalasku lähetetään tilausta seuraavana pankkipäivänä. Laskulla on aina kiinteä 14 päivän maksuaika tilaushetkestä.


Lasku:


Finnlandia laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20 - 3000 euroa. Walley laskun koroton maksuaika on 30 päivää.


Maksaaksesi Finnlandia laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.


Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos haluat maksaa laskun sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.walleypayments.fi. Sen jälkeen maksat saamallasi laskulla vain erämaksusopimuksen mukaisen ensimmäisen kuukausierän. Saat laskusi mukana lisää tietoa erämaksusta.


Verkkoerämaksu:


Finnlandia verkkoerämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 100 - 3000 euroa.


Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.


Erämaksuun tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen tapahtuu ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.


Kun olet vahvistanut ostotapahtuman, saat kuukausittain laskun sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.walleypayments.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,50 € ja korko on 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 24,54 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1027,07 €.


Tietosuojatiedot:


Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Walley Payments Finland Oy Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn. 


Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327. 


Voit pyytää omat tietosi Walleysn asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa https://www.walley.fi/tietoa-walleysta/tietosuojasta/


Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyvissä asioissa


Laskun ja kertaluoton myöntää Walley Payments Finland Oy. Walleyn asiakaspalvelu auttaa sinua kaikkiin laskuun, kertaluottoon ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.


Verkkopalvelu: bill.walleypayments.fi


Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin klo 9-17.


Palautusten ja peruutusten käsittely:


Kun palautat ostoksesi Finnlandian antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Walley Paymentsiin automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos palautat osan ostoksistasi, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä. Näin saat siis hoidettua luoton sovittua nopeammin.


Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun, mutta palautat tuotteen, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi maksun palauttamiseksi sähköpostitse osoitteeseen rahanpalautus@walleypayments.com otsikolla Walley Payments Finland Oy/suorituksen palautus. 


Henkilötiedot ja luottopäätös:


Finnlandia laskuun ja verkkoerämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä. Luotonmyöntäjä Walley Payments Finland Oy varmistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Walley Payments AB:n asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Walleyn asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Finnlandian asiakastietorekisteriin.


Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.


Luottoehdot:


Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Walley Payments Finland Oy, PL 79, 00101 Helsinki. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Walley Payments AB:lle, joka vastaa Walleyn kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja, muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta bill.walleypayments.fi.


Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin myymälässä ja tallentaa ne itsellesi oheisesta linkistä:

Yleiset luottoehdot


Katso myös: vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


 

MYYMÄLÄT


Tuohi erämaksu

Toteuta tulevaisuuden unelmasi jo tänään. Hyödyntämällä joustavan ja fiksun rahoitusratkaisun saavutat monia etuja - olipa elämäntilanteesi mikä tahansa.


Rahoituksen avulla saat ostoksillesi maksuaikaa. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa käsirahaa etukäteen - maksat vasta, kun tuotteet ovat kotonasi ja elämä hymyilee.


Osta nyt, maksa ostoksesi takaisin TUOHELLA. Avatessasi uuden vuosimaksuttoman TUOHI MasterCard -luoton saat ensiostolle 40, 30, 20, 10 tai 6 kk maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.


*Avatessasi uuden, vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -luoton, saat yli 680 euron ensiostolle 40 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,9 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.


Laskuihin liittyvät kyselyt tulee osoittaa suoraan Nordea Tuohen asiakaspalveluun:


https://www.tuohi.fi/yhteystiedot/


 
MAKSUAIKAKAMPANJA

  • 40kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

  • Ostoksen minimisumma 680€

  • vain myymälöistä
Avatessasi uuden Tuohi Master-card-luoton saat yli 680 euron ensiostolle 40 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa tasaerissä. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % ja luottohinta 1708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Tuohi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. 
Laskuihin liittyvät kyselyt tulee osoittaa suoraan Nordea Tuohen asiakaspalveluun:
https://www.tuohi.fi/yhteystiedot/

Laskuihin liittyvät kyselyt tulee osoittaa suoraan Nordea Tuohen asiakaspalveluun:
https://www.tuohi.fi/yhteystiedot/
TAKAISIN YLÖS