Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

Joko tiedät mikä on japandi-trendi?

Sisustusrintamalla puhaltaa jälleen uudet tuulet ja kaikkien ajankohtaisia trendejä seuraavien huulilla on sana japandi. Japandi on skandinaavista ja japanilaista tyyliä yhdistelevä suuntaus, jonka keskiössä ovat minimalistiset linjat, maltillinen värimaailma sekä harmoninen tunnelma. Finnlandian vinkeillä onnistut luomaan omaankin kotiisi uutta ilmettä japandi-trendin hengessä! 


Harmoniaa ja rauhallisuutta


Harmonia ja rauhallisuus toteutuvat japandi-trendissä niin värien kuin muotokielenkin osalta. Aasialaiset vaikutteet yhdistettynä skandinaaviseen tyylin muodostavat kokonaisuuden, jossa tunnelma on ihanan levollinen. Yksi kiireettömän ympäristön tärkeimmistä tekijöistä on riittävästä säilytystilasta huolehtiminen!


Suosi luonnonmateriaaleja


Japandi saa inspiraatiota luonnosta ja näin ollen esimerkiksi puu, kivi ja villa ovat loistavia materiaaleja japandi-kotiin. Vaali luonnollista tuntua etenkin tekstiileissä, jotka ovat kosketuksissa ihon kanssa. Villamatot, puuvillaiset tyynynpäälliset sekä pehmoiset torkkupeitot saavat kotisi myös tuntumaan ihanalta


Minimalistiset linjat ja siro muotokieli kuuluvat japandi-tyyliin


Selkeys on yksi japandi-trendin kantavista piirteistä. Siro ja minimalistinen muotokieli pitää ilmeen harmonisena ja raikkaana. Toisaalta myös kevyt kontrasti luo lisää mielenkiintoa sisustukseen. Esimerkiksi leveä ja matala sohva yhdistettynä siroon sohvapöytään ja skandinaavisen maltilliseen valaisimeen muodostavat yhdistelmän, jota kelpaa katsella.


Maltti on valttia


Tämä sisustustyyli luottaa ennen kaikkea yksinkertaisuuteen. Ylenpalttinen runsaus ei kuulu japandi-trendin ominaispiirteisiin, vaan selkeys ja vähäeleisyys korostuvat. Harkitut yksityiskohdat, huolella suunniteltu värimaailma sekä huomion kiinnittäminen materiaalivalintoihin ovat vahvasti läsnä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saa, kun suunnittelee kokonaisuuden etukäteen! Finnlandian valikoimasta löydät runsaasti tuotteita japandi-henkiseen sisustukseen. Tule tekemään löytöjä verkkokauppaan sekä myymälöihimme!

TAKAISIN YLÖS