Tilaa kätevästi kotisohvalta! Soita puhelinmyyntiimme: 0201211222

Sisustusideat

Huonekalujen hoito

Huonekalujen hoito

Huonekaluilla tarkoitetaan sisätiloissa käytettävää irrallista tai kiinteää kalustetta, jotka ovat usein kovassa käytössä. Tärkeintä on, että huonekaluja käytetään siihen tarkoitukseen, johon se on valmistettu. Käytössä on syytä huomioida turvallisuustekijät. Oikein koottu ja käytetty huonekalu on turvallinen.
Julkaistu: March 03, 2021
Valintaopas sohvan ostoon

Valintaopas sohvan ostoon

Mikä olisikaan mukavampaa kuin käpertyä sohvalle viltin alle ja rentoutua. Mukavan ja kestävän sohvan valitseminen edellyttää kuitenkin tarkkaa harkintaa. Tärkeintä on, ettet tee impulssiostosta. Sinun tulee tietää mitä olet ostamassa, sillä sohva on yksi kodin eniten käytetyistä huonekaluista.
Julkaistu: September 09, 2020
Värivalinnoilla kodikkuutta

Värivalinnoilla kodikkuutta

Värien valinta on pitkälti makuasia ja jokainen tietenkin suosii juuri niitä värejä mistä itse pitää. On kuitenkin joitain yleisiä vinkkejä mitkä on hyvä muistaa, kun on aika aloittaa kodin sisustus.
Julkaistu: May 15, 2020
Sisustustrendit

Sisustustrendit

Sisustuksen maailma mullistuu jatkuvasti. Välillä tuntuu jopa että ei ehdi pysyä uusimpien trendien perässä, kun ilmoille on tullut taas uusi villitys. Vuonna 2020 monen suomalaisen kodin valtaa värit.
Julkaistu: May 14, 2020
TAKAISIN YLÖS