Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

Vinkit bohokodin sisustukseen

Julkaistu: August 02, 2021

Boheemi sisustustyyli ihastuttaa letkeällä luonteellaan ja Finnlandian valikoimasta löytyykin runsaasti tuotteita viehättävän bohotyylin toteuttamiseen. Ota vinkit talteen ja luo kodistasi ihastuttava bohokeidas!

 

Anna luonnollisuuden näkyä

Yksi bohotyylin tärkeimmistä kulmakivistä on luonnollisuus. Luonnonläheiset materiaalit, yksityiskohdat ja sisustuselementit ovat tärkeässä roolissa boheemia sisustusta luotaessa. Lisää luonnollisuutta kotiisi loihdit esimerkiksi viherkasvien tai trendikkäiden pampaheinien muodossa! 

Kiinnitä huomio materiaaleihin


Bohosisustuksessa rottinki, bambu, juutti sekä muut luonnolliset materiaalit ovat suosittuja. Myös rouheat metallit ja keramiikka istuvat bohokotiin oivallisesti. Kiinnostavaa kontrastia saat luotua yhdistelemällä esimerkiksi nahkapintoja sekä pellavaa!

Yhdistele rohkeasti


Tässä tapauksessa enemmän on enemmän! Bohotyyli on runsasta ja rönsyilevää, eikä hullunkurisetkaan yhdistelmät hidasta menoa. Villeiltäkin tuntuvat ideat ovat toteuttamisen arvoisia, eikä kokonaisuuden tarvitse missään nimessä olla yksitoikkoinen tai tylsä. Kokeile miksailla eri materiaaleja tai leikittele rohkeasti värien kanssa!

Näyttäviä värejä vai vaaleaa harmoniaa?


Puuterisen vaaleat sävyt toimivat boheemissa sisustustyylissä mainiosti, mutta myös näyttävämmät värit sopivat bohokodin tunnelmaan. Kauniina hehkuvat jalokivivärit tai murretut sävyt näyttävät upealta tässäkin tyylissä. Esimerkiksi värikäs matto yhdistettynä puuterisiin sävyihin on lyömätön yhdistelmä, joka kerää katseita!

Ota rennosti

Tärkein vinkki kaikista: ota rennosti! Tavaroiden ei tarvitse olla prikulleen järjestyksessä, vaan pieni huolettomuus on pikemminkin toivottua. Ja sepä boheemin sisustustyylin paras puoli onkin – saa olla luvan kanssa vähän huoleton!

TAKAISIN YLÖS