Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

Kodin täydeltä herkkää harmoniaa – kurkista suositun Instagram-tilin takaa löytyvän Miian kotiin


Upean harmonisessa ja harkiten sisustetussa kodissa asuva Miia kertoi Finnlandialle parhaat vinkkinsä valoisan ja raikkaan sisustuksen luomiseen. Nimimerkin @miiays takaa löytyy intohimoinen sisustaja, joka päivittää Instagram-tililleen kuvia kotinsa kekseliäistä sisustusratkaisuista. Miia paljastaa löytävänsä omankin inspiraationsa nimenomaan somemaailmasta. Instagramin lisäksi myös Pinterest on kovassa käytössä.

Miian koti on pääväritykseltään hyvin vaalea, mutta pienet yksityiskohdat ja puunsävyt tuovat ilmeeseen rauhallista tasapainoa. Herkkä ja hallittu sisustus kerää viikoittain tuhansien silmäparien ihastelevia katseita, eikä suotta! Tämä näyttävä koti valloittaa yhtäaikaisesti sekä lempeydellään että persoonallisuudellaan. 

Puun lisäksi myös rottinki materiaalina kiinnostaa, ja pehmoiset sekä pörröiset tekstiilit niiden rinnalla ovat Miian mieleen. Tunnelma viimeistellään kukilla ja eleganteilla koriste-esineillä. 


Finnlandian valikoimasta Miialta löytyy rottinkikaappi, ruokailutilan kalusteet sekä mattoja.

 

Tuotteet, jotka olen hankkinut Finnlandialta ovat olleet kestäviä sekä hyviä laadultaan. Tuotteet ovat vastanneet tuotesivulla olevia tietoja sekä tuotekuvia. Olen ollut todella tyytyväinen.”  

Ruokailutilan keskiössä on ihastuttava Bianca-ruokapöytä yhdessä Genova-tuolien kanssa. Pyöreä pöytä ei tee tilasta liian ahdasta, vaan saa huoneen näyttäytymään väljempänä. Lämminhenkinen sisustus tuntuu olevan myös perheen kissojen mieleen!


Miian vinkit kauniin sisustuksen toteuttamiseen: 


  • Päätä ensin oma sisustustyylisi 
  • Yhdistele kuoseja ja samoja sävyjä keskenään, yhtenäinen värimaailma tekee yleisilmeestä rauhallisen ja viihtyisän 
  • Viimeistele kodin tunnelma leikkokukilla – ne tuovat ripauksen luksusta sisustukseen!

Tutustu Miian kotiin Instagramissa @miiays

TAKAISIN YLÖS