Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

Tänä vuonna Big Brotherissa nukutaan makeammin kuin koskaan aiemmin!

Kurkistus Big Brother -talon makuuhuoneeseen


Kuva: Jukka Alasaari


Syksyn Big Brother on pärähtänyt käyntiin ja jälleen kerran saamme seurata, kuinka joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä asettuu valvovan silmän alle asumaan. Elo BB-talossa ei tunnetusti ole pelkkää ilakointia, vaan asukkaita haastetaan päivittäin erinäisten tehtävien muodossa. Nähtäväksi jää, kenen kantti kestää loppuun saakka ja kuka häädetään ensimmäisenä!


Viime kevään VIP-kaudella Big Brother –asukkaiden makuuhuoneeseen oli luotu haasteita pinnasänkyjen, sairaalasänkyjen ja muiden nukkumismukavuutta vaikeuttavien viritelmien muodossa, mutta tällä kertaa kaikki on toisin! Asukkaille on järjestetty parhaimmat mahdolliset puitteet hyviin yöuniin - Finnlandian mielettömän mukavien tuotteiden avustuksella! Levolliset unet kohentavat asukkaiden hyvinvointia uudessa, erikoisessa ympäristössä.


Moottorisängyt mahdollistavat vaikka mitä


Kuva: Jukka Alasaari


Huikeilla ominaisuuksilla varustetut moottorisängyt ovat takaamassa jokaiselle asukkaalle sikeät yöunet. Oikein käytettynä moottorisänky voi mm. vähentää kuorsausta ja selkäkipuja sekä helpottaa hengittämistä. Sängyn päätyjä saa säädettyä juuri omien tarpeiden mukaan vain nappia painamalla! 


Asukkaiden valittavana on kaksi erilaista Tempolux-malliston moottorisänkyä. Pussijousitteisessa moottorisängyssä on vyöhykejousitetun joustinpatjan kovuudeksi valittu hard, joka sopii yleensä suomalaisten nukkujien makuun. Sängyn päällä on yöunia parantamassa vielä 5 cm paksuinen lateksipetauspatja. Toisen Tempolux-moottorisängyn patja puolestaan sisältää kehon lämmön mukaan muotoutuvaa viskoelastista vaahtomuovia, jonka ansiosta nukkuja saa hyvän asennon ja optimaalisen tuen keholleen. Sängyn kruunaa 5 cm paksuinen viskoelastinen petauspatja.


Tyynybaari maksimoi nukkumismukavuuden


Kuva: Jukka Alasaari


Hyvä sänky on toimivan nukkumisympäristön perusta, mutta myös tyynyllä on väliä! Big Brother –asukkaiden päitä hellii tänä vuonna niskaa tukeva viskoelastinen perhostyyny sekä hikoilua estävä Premium-tyyny. Asukkaat saavat oman mielensä mukaan valita juuri itselle sopivimman vaihtoehdon. 


Tyynybaari on sijoitettu makuuhuoneen oven puoleiseen päätyyn rottinkiseen Bohemian-kaappiin. Kaapin kanssa yhteen sointuvat kauniisti laskutasona toimivat Bohemian-yöpöydät. Makuuhuoneen tunnelma on kauttaaltaan hyvin bohohenkinen ja ajankohtaisia trendejä mukaileva.


Pumpulin pehmeyttä jalkojen alla


Päivä ei voi lähteä ollenkaan huonosti käyntiin, jos jo aamun ensimmäiset askeleet ovat pumpulinpehmeitä. Ylellisestä tuntumasta Big Brother –asukkaiden jalkojen alla vastaa äärimmäisen ihanat Pumpuli-matot! Väärällä jalalla herääminen on lähes mahdotonta, kun on jotain näin pehmoista varpaita vasten. 


Mikäli haluaisit itsekin samat puitteet ympärillesi, niin nyt on oikea aika kurkistaa Finnlandian verkkokauppaan tai käydä myymälöissämme tutustumassa valikoimaan! BB-tuotteita on saatavilla rajallinen määrä, joten toimihan nopeasti, mikäli mielit saada omasi.

TAKAISIN YLÖS