Puhelintilaukset:
0201 211222 klo 11-19

Black Friday Week käynnissä! 


On koittanut se aika vuodesta, kun listataan kodin sisustushankinnat, joihin hyödynnetään parhaat Black Friday –tarjoukset. Onko ostoslistalla joku isompi hankinta, kuten sohva tai sänky? Vai piristetäänkö sisustusta matoilla tai sisustustauluilla? Kaikki nämä ja paljon muutakin löydät Black Friday hinnoilla Finnlandian verkkokaupasta perjantaina 26.11.2021. Pysy siis kuulolla! 


Mikä ihmeen Black Friday? 


Black Friday, suomalaisittain Musta Perjantai, on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista viime vuosina. Juhlapäivää vietetään rapakon toisella puolen kiitospäivän jälkeen, jolloin kansallisena vapaapäivänä ihmisillä on aikaa ulkoilla ja shoppailla. Hintakarkeloiden nimen kerrotaan saaneen alkunsa yli 70 vuotta sitten siitä, että liikenne oli “mustanaan” autoja ja kadut täyttyivät jalankulkijoista.  


Black Friday on kotoisin Philadelphiasta, josta juhlapäivä levisi koko maahan ja kauppojen myyntilukemat nousivat pilviin kautta maan. Siitä lähtien nimi kertoi lisääntyneistä kirjanpitotositteista, joissa musta fontti vilisi silmissä.

Miten Finnlandia juhlii Black Fridayta? 


Finnlandian verkkokaupan hinnat syöksähtävät ennätyksellisen alas Black Fridayn aikana. Black Fridayta vietetään joulukauden avajaisten aikaan, joten mikäpä olisi parempi aika joululahjahankintoihin? Hyödynnä Black Friday tarjoukset ja säästä rahaa joulumenoissa. Tilaamalla lahjat verkkokaupasta säästyt jonottamiselta ja ravaamiselta kivijalkaliikkeissä. 


Sohva tai nojatuoli on hankala mahduttaa lahjapakettiin, mutta löydät valikoimastamme myös pienempiä joululahjoja. Esimerkiksi vuodevaatteet, tyynyt ja peitot ovat sellaisia tekstiileitä, joita ei ole koskaan liikaa. Loistavia, talvikauteen sopivia joululahjaideoita ovat pimeyttä valaisevat lyhdyt ja kynttilät sekä varpaita lämmittävät torkkupeitot ja viltit.  


Black Fridayna ei kannata jäädä pyörittelemään peukaloita, sillä voi käydä niin, että suosituimmat tuotteet revitään käsistä päivän aikana. Älä odota onnesi ohi, sillä Black Friday alennukset ovat voimassa vain juhlapäivänä.

TAKAISIN YLÖS